Det vackraste just nu

08.02.2016 kl. 21:42

 

Ofärgat hår

Jag har själv färgat mitt hår i drygt 10 år och även om det också är vackert så tycker jag bara att naturliga längder inte får lika mycket uppmärksamhet. 

Åbo

Folk är besvikna hela tiden, verkar det som, och just nu är man besviken på vintern. Ingen snö och det bara regnar jämt. Kärleken tycks dock göra mig blind för jag ser alltid något vackert i den här staden.

Vänlighet

Å ena sidan blir jag bara känsligare, å andra sidan känner jag mig ibland starkare än någonsin. Misstänker att att bägge grejer bygger upp varandra. Omtänksamhet, snälla ord, vänliga handlingar utan större orsak och varma kramar är något jag är svag för just nu.

Fina kläder

Det här är ju naturligtvis upp till var och en, skönhet sitter i tittarens ögon, men det är inte bara plaggen utan också bekvämligheten hos personen som bär dem. Att få klä sig i tyger som känns sköna och som får en att må bra är väldigt vackert.

Kroppspositivitet

Mycket tal om bröst i media på den senaste tiden; om rätten att kunna känna sig bekväm i sin egen kropp och rätten att få göra vad man vill med sin egen kropp.

Min kropp

Med glädje känner jag hur jag för var dag som går ser på min kropp på ett nytt sätt och hur jag verkligen uppskattar den mer och mer. Inte bara utseendet nu alltså utan min hud och mina linjer får mig att känna större ömhet överlag på något sätt. 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: