Motiverande morgonrutin

09.03.2016 kl. 12:39

 

Bild

 

Drick vatten

Det här kanske verkar som något tråkigt och svårt att komma ihåg, men det är samtidigt väldigt uppfriskande. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort glas, varmt eller kallt vatten, huvudsaken är att man bara tar sig stunden för att i lugn och ro dricka det. För min del är det lättare att komma ihåg då jag brukar ta mina vitaminer på samma gång och roligare då jag smaksätter vattnet med citron.

Ta en promenad

Knappast det första man varken hinner eller orkar med genast på morgonen, men under veckoslut är det absolut någonting jag rekommenderar. Frisk luft och rörelse piggar upp kroppen bättre än något annat.

Duscha

En varm dusch upplever jag i alla fall själv vara något av de mest skonsamma och sköna sätten att låta sin kropp vakna upp på. Att skölja ansiktet med kallt vatten efteråt är också uppiggande!

Hudcréme

Smörj in dig i en skön hudcréme över hela kroppen, mer förklaringar behövs inte.

Var kreativ

Jag brukar öva upp min kreativitet genom att skriva mina morgonsidor, men det finn sju massor av sätt att vara kreativ på: teckna, måla, pyssla och så vidare. 

Ät frukost

Tanken på gröt, bröd eller ägg tidigt på morgonen lockar inte många och det är ofta väldigt lätt att bara skippa. Men att äta något innan man börjar med sina sysslor är faktiskt energigivande och att ibland satsa lite mera för att göra en större frukost, kanske med familj eller vänner, kan vara en riktigt rolig grej.

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!

Kategorier

Senaste kommentarer