Rosa hanami

19.05.2017 kl. 17:25

 

#ratatasbloggutmaning

 

Nu har jag varit både upptagen och lat vad gäller månadens bloggutmaning men jag har i alla fall kommit ihåg att fotografera en del så nu utmanar jag mig själv att ta igen den förlorade tiden och publicera inlägg kring händelser jag varit med om istället! Först ut blir då dagens soliga promenad under körsbärsträden vid Aura Å. Alltså jag är så löjligt betagen och förälskad i så gott som allt som grönskar och blommar, men allra mest förtjust är jag ändå i körsbärs- och äppelträdsblommen. Herreje så vackert med vita och rosa träd. Åh. Finner inga ord. Alla bilder jag tog såg exakt likadana ut och blev inte ens alls bra med min dåliga telefonkamera men jag kunde ändå inte sluta knäppa för jag ville liksom att blommorna aldrig skulle ta slut. Sommaren kommer med stormsteg nu hörni, idag svettades jag som bara den och enlgit väderappen låg temepraturen här i Åbo på 22 grader. Häftigt!

 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Jag har också fotat körsbärsträd idag! Haha, sammanträffande!
emmadilemma19.05.17 kl. 20:56
Dom är så himla fina! <3<3
20.05.17 20:20
dessa bilder har så sköna vårvibbar :)
Ronja20.05.17 kl. 15:30
Oj tack, får själv heller inte nog av dem ;)
20.05.17 20:20

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!