Inspo till bläck på huden

18.07.2017 kl. 21:08

 

Har fått en del inspo till tatueringar på den senaste tiden. Mitt intresse för att överhuvudtaget skaffa någon tatuering går lite i vågor hela tiden eftersom jag inte har något som helst emot idén men samtidigt egentligen inte heller har något behov av en. Men det som väl mest bromsar mig är tanken på att ångra valet av symbol eller whatever jag nu sen skulle pränta in i huden. Det måste ju vara något betydelsefullt men samtidigt simpelt, litet och snyggt och gärna något jag inte ångrar senare. Har delat upp mina intresseområden enligt följande: yoga, feminism, självacceptans och Harry Potter. Har grävt fram några helt fina bilder på Pinterest också! Dom här är inte nödvändigt dom bästa varianterna men dom enda där tatueringen inte bara var en grafisk design utan fanns på någons hud. 

 

 

Månfaserna

 

GRL PWR

 

Ahimsa —yogaprincip om icke-våld och medkänsla för alla levande ting

 

Harry Potters glasögon och ärr

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!