Underbara boningar

21.07.2017 kl. 20:48

 

Ja jag vet att det här är tredje eller kanske fjärde inredningsinlägget med i princip samma slags bilder som i de tidigare, men jag är väl inne i nånslags fas just nu so please bear with me, ok?

Om jag har rusta-upp-ett-litet-torp-och-flytta-in-i-det-och-bo-där-resten-av-mitt-liv-feber? Förmodligen. Men just de här bilderna kan jag lova att jag inte visat er förut. Och dessutom har jag varit snäll nog och pusslat in bilderna i de tidigare inläggen i collage för att det inte ska bli så himla långt. Men nu är det slut med det! Här ska det inredningsgottas så det står härliga till, jajaminsann. Bilderna är alla snodda från mitt älskade Pinterest.

 

Hanna Honigblume — Älskar färgerna i det här rummet; den randiga kudden, blommorna i flaskan och så den söta ljuskronan ovanför.

 

lantlivnorregrd.blogspot.de — Men kolla skålen?! En vacker dag ska jag tamigtusan servera mina gäster eller barnbarn eller varför inte bara mig själv hallon i en sådan.

 

casinhacolorida-simone.blogspot.com.br — Fotogenlampan, den gamla vågen och sen duken som skydd för skrymslet bakom, behöver jag säga mer?

 

nordingarden.blogspot.com — Här är det rottingfåtöljerna och pelargonerna i kombination med det ljusa rummet som får mig att dra efter andan.

 

nordingarden.blogspot.se — Lite mer skugga och mys i sovrummet. Härlig tapet, ljuvligt nattduksbord och en liten lampa jag skulle kunna ta med mig hem när som helst.

 

instagram.com — Igen, färgerna! Och så blir jag så himla sentimental då jag ser dom gamla dynorna och täckena från 70-talet, exakt sådana fanns hos min mommo <3

 

nordingarden.blogspot.com.ee — En vedspis är ju ett måste i mitt lilla torp sen, och en snygg keramikkanna från loppis att lägga ängsblommorna i.

 

instagram.com — Blev väl mest förtjust i lugnet över bilden, dom harmoniska färgerna, dörrkarmarna och den söta hunden på det vackra trägolvet längre bort. Ett sådant där hem vill jag också ha nångång.

 

instagram.com — Om det inte blivit klart förrän nu så är jag överdrivet förtjust i allt som heter punch-/kaffe-/glasveranda. En ljus sådan med gulliga allmogefönster, en söt gammal soffa i trä, matchande fåtöljer, trevliga färger och pellargoner på fönsterbrädena så är jag antagligen nöjd för resten av livet. Skulle säkert kunna leva i det rummet.

 

Decoholic — Samma tankar som ovan, men här är ju mattan guld värd!

 

underbaraclaras.se — Bordet och lampan vill jag ha i mitt framtida kök.

 

Vad gillar ni i inredningsväg? Tipsa mig gärna om något jag borde veta eller någon jag borde följa på sociala medier! 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!