5 grejer just nu

23.07.2017 kl. 23:15

 

Du gjorde igår kväll:

Jobbade på dagen, duschade första gången på evigheter, var ut och åt med Mikael, gick längs med den livliga och folkfyllda åstranden, träffade mamma och pappa. 

Du kan höra just nu:

Mikael som ser på konstiga videon på Facebook och bilarna på gatan utanför.

Du inte kan leva utan (matriella):

Min telefon, min dator, tv-serier, Instagram, min säng, täcke och dyna, mat, och ett ställe att bo på.

Du ska göra nästa vecka:

Jobba (nästsista veckan på redaktionen kör igång??) och vila ut på stugan över veckoslutet. Som jag längtar till ledigheten redan. Blir en tre dagars helg eftersom jag jobbade den här lördagen och min syster kommer ner från Jeppis för första gången på två månader. Vi ska fira mamma som fyller år på torsdagen och så ska jag gå med mina föräldrar på Raseborgs sommarteater på söndagen.

Du helst äter:

Har fortfarande inte tröttnat på nypotatis med dill och smör. Annars har det blivit mycket grillat ute på stugan och mer ohälsosamt då jag är i Åbo. Inga riktiga matrutiner heller, sommaren fuckar alltid upp dem för mig. Har dock haft sån otrolig fiilis för potatismos och kåldolmar nu i flera veckor så tror jag måste ta och tillreda det snart. 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!