Världens bästa podd slutar

02.08.2017 kl. 21:34

 

Idag är en sorgens dag. Trodde inte det var sant då jag läste att Penntricket, aka min favoritpodd som jag tipsat om tidigare här på bloggen, läggs på is efter sina 20 första avsnitt. 

”Det finns väl andra poddar” tänker säkert ni då, och jo det finns de. Men få som den här. Natashja ”Lady Dahmer” Blomberg och Cissi Wallin har varit mina kompisar ända sedan deras första avsnitt kom ut den 13 mars på våren. Med dem i öronen har jag cyklat till campus, joggat mina rundor, gått till yogan, kört bil, lagat mat eller bara promenerat in till stan. De har varit med mig så gott som varje vecka i någon form och nu plötsligt tar det ett slut, eller åtminstone en brutal paus.

Det här är inte deras fel, utan efter många diskussioner har de helt enkelt bara kommit fram till att det här är det bästa för dem för tillfället. Hjälper inte hur mycket lyssnarna skulle vilja hjälpa. Och jag kan tycka att det är så otroligt tråkigt att stroppar som Alex och Sigge ska få hålla på med sitt meningslösa tjafs år ut och år in medan två kvinnor i en feministisk podd knappt kan ges möjligheten att köra på i ett år.

Men som sagt, det är inte nödvändigtvis något definitivt slut. Och själv får jag väl bara lov att börja lyssna om från början när de sista avsnittet släppts. Sånt är livet i ett patriarkat. 

 

Här poserar dom härliga, med ytterligare en av mina absoluta favoriter Clara Henry som gästade ett av poddavsnitten nu i somras. <3 Bilden är snodd från LD

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!