En dag i öppna trädgårdar

09.08.2017 kl. 21:14

 

Min tredje vecka på jobbet gjorde jag ett reportage om Öppna trädgårdar-dagen på Kimitoön och det slår mig först nu att jag totalt glömt bort att göra ett blogginlägg med bilderna jag tog! Min mamma följde med mig och det var verkligen otroligt häftiga trädgårdar vi fick traska runt i. De gav dessutom himla mycket inspiration och idéer för en egen framtida trädgård. Och om ni undrar så ja, vi fikade tre gånger under två timmar. Kändes oartigt att bara understöda en av de tre trädgårdarna vi besökte ju. :) Älskar att bläddra igenom fotona, de tar mig tillbaka till den intensiva grönskan som ännu fanns alldeles i början på juli. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Ser så idylliskt ut :)
Ronja13.08.17 kl. 19:12
Det var det! ^^
14.08.17 08:57

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!