Vi hämtade en valp!

16.08.2017 kl. 18:13

 

Vet inte om jag nämnt om det här på bloggen men befinner mig för tillfället i… Vasa! Efter ett skönt men på gränsen till lite för socialt veckoslut på Kimitoön, där jag träffade min kompis Aino som var på besök från Sverige (jättekul! <3<3) och dessutom var på en kräftskiva, åkte jag nu upp med fina Sussu till Vasa för att umgås innan jag reser utomlands.

Varför inte bara hänga på Kimitoön då? Jo för att Sussu har köpt en valp och jag åkte med för att hämta den! *-* Hon har länge pratat om att vilja skaffa en hund trots att hon ännu studerar och lite av en slump råkade det bli av redan nu. Hunden är en söt och fluffig liten Bichon Havanaice och det kommer kännas tufft att lämna dom båda om bara några timmar… Men förhoppningsvis så ses vi senast under jullovet igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!