Jag är tillbaka!

11.10.2017 kl. 18:53

Hej och hå kära vänner!

Efter en ofrivillig paus från bloggen, där hela härvan kretsat kring en gammal dator som sorgligt nog kastade in handduken, så har jag äntligen tillgång till dator igen! Alltså denna känsla. Ja, naturligtvis hade jag väl kunnat skriva blogginlägg från datorerna på campus men där kände jag väl lite att min gräns gick. Har haft tillräckligt fullt upp med att orka studera, träna och upprätthålla ett någorlunda socialt liv här. Men nu så.

Datorn dog alltså lämpligt inför tentveckan, vilket i sig inte var något större problem. Jag har tagit för vana här i Sundsvall att printa ut all litteratur, så jag kunde läsa till tenten utan svårigheter alls. Men det innebar däremot att jag inte hade någon energi eller tankeförmåga kvar att försöka lösa problemet med datorn särskilt snabbt. Hur som helst, nu är den här och livet har sakta börjat återvända, äntligen.

Missade ju övergången till oktober i och med detta, plus att september var en skral bloggmånad för mig överlag. Så nu tänker jag i första hand se till att bloggen kommer in i lite höststämning! Jag älskar ju som bekant hösten och varje gång vi befinner oss precis i mitten av den så som nu så trivs jag bäst. Vädret blir kyligare, mysig skyming tidigare och tända ljus är ett måste om kvällarna. Men bäst är ändå träden i alla vackra färger. Mer om det blir det dock i en höstlista som dyker upp alldeles strax! Ha det fint tills dess <3

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!