Ett veckoslut i Stockholm

13.10.2017 kl. 17:58

 

För en vecka sedan åkte jag ner till Stockholm för att möta upp mina älskade vänner och tillbringa ett härligt stadsveckoslut där med dem. För mig innebar det tidig avfärd och svintidig ankomst, men eftersom båten som Manda och Fejo kom med också var framme i arla morgonstund så gjorde det inget. Dessutom blev vi bjudna på ett fantastiskt morgonmål hemma hos Fejos morbrors fru som gjorde den halvobekväma resan värt det. Där kunde vi sedan också ta oss en ordentlig powernap för att orka med resten av dagen innan vi skulle möta upp Aino vid lunchtid. 

Veckoslutets väder bestod av regn, regn och ännu mera regn. Men det gjorde inget. Jag hade det roligaste två dagarna jag haft på väldigt länge. Vi skrattade så vi grät flera gånger, skojade, skvallrade, shoppade, och åt massor av gott under hela tiden vi var där. Blir fortfarande varm när jag tänker på hur roligt jag hade det, och hur lycklig jag är som har sådana fina vänner. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!