Älskade november

14.11.2017 kl. 19:07

 

 

 

 

Skrev inte ett inlägg vid månadsskiftet den här gången fast jag gillar den här månaden, men november är långt ifrån över än. I själva verket tycker jag nästan att det är just nu som vi befinner oss i mitten av dess famn: träden står nakna, himlen är grå och den första frosten verkar ha kommit för att stanna. Allt är så himla vackert och varje morgon bannar jag mig själv för att ha glömt kameran hemma.

Jag har några intensiva veckor bakom mig. I den senaste kursen, "Berätta med ord, ljud och bild", var det learning by doing som gällde. Vi jobbade 8-17 varje dag och lärde oss att producera material för foto, tv och radio. Det var så otroligt roligt, mycket roligare än jag nånsin kunde trott! Men också väldigt tids-och energikrävande. Känns ändå som att jag för första gången på länge lärde mig nya saker till 100%, vilket inte händer så ofta.

Fattar inte heller vart dom här veckorna försvann? Plötsligt är det redan ny kurs och när den är över om ytterligare fem veckor är det bara en vecka till jul? Aja. Tror den kommande månaden visserligen också är krävande, men hoppas att jag har mer energi över för att dela med mig av det mesta här också. Vi håller tummarna för det! 

P.S. Njuter av det första glöggmyset ikväll. <3

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!