Tre inlägg som inspirerar

15.11.2017 kl. 21:55

 

Bland de större skribenterna är det nästan bara Underbara Clara och Lady Dahmer som jag läser på daglig basis för tillfället. Och även dom följer jag främst upp på Instagram. Resten av bloggarna jag kikar in hos finns på Ratata naturligtvis. Här är några av många inlägg som inspirerat mig just nu!

 

Det som lockar mig absolut mest till Underbara Claras blogg är fotona från hennes härliga hem. Sommar, höst, vinter eller vår, rum och ljus är alltid lika vackra. För att inte tala om inredningen som är att dö för. Allt från golv och tapeter, till möbler och dekorationer inspirerar mig varje dag. Särskilt bilderna med vy från vardagsrummet in i matsalen kan jag knappt se mig mätt på. Låt er också inspireras på hennes blogg, bland annat under julkategorin nu i annalkande adventstider!

 

Också Lady Dahmer inspirerar i vart och vartannat inlägg så det är ju självklart svårt att enbart välja ett. Därför rekommenderar jag även här att ni går in och tar del av hennes texter och feministiska aktivism omedelbums. Om underbara Claras blogg är min lugna peace-bubbla i vardagens stress så är Lady Dahmer den där käftsmällen jag behöver för att vakna upp igen och inse fakta. Om jag måste välja ett så är hennes inlägg om offerskap en särskild inspirationskälla just nu.

 

Hur mycket jag än står för feministisk aktivism så är det ändå på Instagram som följer flest feministiska konton ändå. När det kommer till bloggar gillar jag att fyllas av varma bilder kring hem, inredning, bakning och hållbar livsstil. Äkta hem är en sådan blogg och ett av de senaste inspirerande inläggen handlade om hållbart julpaketerande!

 

Vad och vem inspireras ni av?

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!