Så klär du dig som Eleven från Stranger Things

16.11.2017 kl. 12:39

 

 

 

 

På årets sista halloweenfest (ursäkta men äntligen är halloween över kan jag ändå tycka, är det inte dags att lämna hösten nu och möta upp julen istället?) bestämde jag mig i sista sekund för att vara älskade Eleven från Stranger things. Tog mig nyligen an seriens båda säsonger och såg alltihop på kanske två dagar. Fantastiskt stuff. <3 

Stilen jag gick in för var den efter hennes make over i säsong två, då hon går från lockigt troll till 80-tals punkare. Jag älskade den här outfitten väldigt mycket och tänkte att jag kunde köra den på festen också. Och förutom att jag lät bli att kamma håret bakåtslickat (jag lade upp hälften i en tofs på huvudet istället) så är jag riktigt nöjd med slutresultatet också! 

Om du känner för att vara Eleven på någon temafest eller liknande i framtiden rekommenderar jag det varmt. Det är nämligen inte alls speciellt svårt att åstadkomma eftersom man faktiskt har det mesta hemma i garderoben. 

För att fixa Elevens stil behöver du:

Klassiska jeans (får gärna vara lite lösa och gå att kavla upp)

En svart t-skjorta

Ett brunt bälte

En klassisk svart skarf (att ha runt armen, jag hade ingen svart utan använde istället en mörkröd och det såg snyggt ut)

En stor och svart kavajrock

Converse

Svart ögonskugga

Gör så här:

Klä på dig kläderna

Lägg ett ordentligt lager svart ögonskugga kring ögonen (jobba in det tills du är nöjd med hur det ser ut)

Tillägg övriga valfria sminkprodukter efter egen smak (till exempel snyggt läppstift)

Lägg på dig conversen, gå ut och känn dig fullständigt "bitchin"

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Haha, jag var också Eleven på halloween :'D
Victoria16.11.17 kl. 19:50
Haha men va skoj!
16.11.17 22:35

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!