Jag ser rött!

18.11.2017 kl. 11:14

 

Jag fortsätter genast med mitt röda tema här på bloggen och tänkte börja med att lista sånt som får igång mitt adrenalin lite extra mycket och verkligen gör att jag ser rött...

Mest störande ljud

Alltså det kunde väl nästan vara vilket som helst ljud som en plötsligt hakar upp sig på och som inte vill försvinna. Som då folk pratviskar på ställen då dom egentligen bara borde hålla käften, eller som då någon granne bestämmer sig för att borra högt och ljudligt tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Eller då hen man sover med börjar snarka utav bara sjutton och man helst vill slänga ut personen genom fönstret, eller som för någon vecka sedan då en kvinnan på bussen började harkla sig och fortsatte med det mer eller mindre var tredje sekund under hela resan. Blir irriterad bara av att tänka på detta!

Most punchable face

Det måste ju ändå vara Jeoffrey Baratheon från GoT.

Får humöret att svänga från glatt till argt

Personer som inte kan anpassa sig. Man måste såklart inte alltid må bra eller ens vara glad, men man kan väl ändå försöka om man en gång tagit sig ut bland folk? Tala ut om vad som är problemet och få stöd, men släpp det sen (om det är nåt litet skitproblem) och förstör inte dagen/kvällen för alla andra. Blir tokig på personer som envist ska vara sociala men ändå sen sitter och förgiftar atmosfären med sin negativitet.

Senaste publika utbrottet

Jag har så gott som aldrig publika utbrott, inte sådär att jag gör en scen eller något i alla fall. Någon skulle kunna slå mig i ansiktet mitt på ljusa dan framför andra människor och jag skulle troligen bara skämmas över att det väckte uppmärksamhet.

Mest ilskeframkallande doft 

Syntetiska doftljus stressar mig.

Personlighetstypen som får mig att se rött

Ja jösses det finns väl knappast bara en. Men rent generellt så gillar jag inte personer som inte tar hänsyn till andra människor. Som inte alls verkar ha det i sin kropp att lyssna, beakta och backa då det inte är hens plats att vara i centrum. 

Bloggkommentarstypen som gör att jag snedtänder

Nu har ju jag nästan uteslutande fått positiva kommentarer här på bloggen, men folk som enbart är ute efter att såra eller provocera i sin kritik skulle nog få mig att se lite extra rött.

Mest rant-framkallande händelse

Det är nog dålig, krånglig eller bara riktigt långsam service. Jag har väl kanske inte det bästa tålamodet men jag brukar ändå vara förstående. Men efter de senaste tre månaderna i Sverige har jag stött på en hel rad med problem och som inte blivit bättre av icke-kompetent personal och riktigt dåliga servicesystem där flera personer i kundservice ordagrant sagt: ”Ja ojdå, hur ska vi göra då? Det verkar som att det här inte går att lösa…” Ursäkta? Du sitter i kundservice och er explicita, nej ENDA, uppgift är att hjälpa era kunder med problem? Om inte ni kan fixa det så vem ska då? Gör ett undantag och se till att det fungerar för sjutton!!! Ja här blev det ju verkligen en rant nu, haha. 

Vad får dig att se rött? 

Den här listan är lånad av Clara

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!