Första snön

19.11.2017 kl. 18:23

 

Efter att ha snöat i nästan ett dygn såg landskapet utanför mitt fönster här i Sundsvall verkligen ut som ett vitt vinterland. Så otroligt vackert! Julstämningen bara stiger och nu hoppas jag innerligt att snön håller i sig ett bra tag. Min älskade vän Marieke frågade om jag ville följa med henne och pojkvännen Gustav ut på en liten söndagspromenad och jag hakade naturligtvis på. Så med kameran runt halsen traskade vi iväg till en park några kilometer bort och jag passade på att ta bilder på allt det vackra. 

 

 

 

Gustav och Marieke <3

 

 

 

Någon hade gjort en minimal snögubbe på en parkbänk, och den var ju för gullig för att inte fotas!

 

 

 

Allt är så otroligt vackert under ett täcke av snö.

 

 

 

 

 

Hittade en drömgård strax intill parken som jag var tvungen att ta bild på också, så mysiga hus.

 

 

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!