New year, new me?

02.01.2018 kl. 11:45

Nej, jag tror inte det kommer hända så många drastiska förändringar med mig det här året. I alla fall inte helt upsåtligt. Har absolut inget emot förändring och gud ska veta att jag gärna tar emot lite nyheter och spännande utmaningar i min vardag! Men de förändringar som eventuellt sker så kommer antagligen komma sakta och gradvis under hela årets gång. Så nej, det blir knappast något riktigt "nytt" jag genast, men förhoppningsvis kan jag i slutet av det här året känna mig nöjd och glad över dom förändringar som svepte in.

Hösten 2017 var inte min blogghöst men året 2017 i sig var definitivt mitt bloggår ändå. Jag har nog aldrig bloggat så aktivt, planerat och motiverat som förra året, även om hösten fick ge vika. För intressant nog var hösten den helt klart bästa delen av hela året (det brukar den annars också vara men i år förde den med sig så mycket nytt och härligt på många sätt) så det är ju lite ironiskt att jag inte lyckades dela med mig av allting här på bloggen. 

Idag är det den andra dagen på det nya året och jag har tänkt lägga upp ett inlägg med riktlinjer över några nyårslöften lite senare. Eventuellt kunde jag också gå igenom förra årets lista och se hur det riktigt gick med den, för jag misstänker att den försvann ur minnet redan i början av februari. Men det hör ju ändå lite till att lägga upp sådana här löften tycker jag. De ger i alla fall mig motivation att starta året på god fot och med positiv anda!

Hoppas ni hade ett fint nyårsfirande vad ni än gjorde, så hörs vi snart igen. <3

 

Adrienne Westerback
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Flytta till Sundsvall tycker jag kan vara ett löfte, heh
Hemliiiigt06.01.18 kl. 01:45
Jasså du? ;)
07.01.18 14:24

Adrienne, 24. 

Studerar genusvetenskap vid ÅA. Bor i Åbo.

Älskar kulturella evenemang och att diskutera feminism. 

Tycker om snälla och intressanta människor, naturlig kroppsvård, att skriva och att lyssna på bra feministiska poddar. 

Välkommen till min blogg!